2022 – Suikerbeest | Arnhem

Het was een succes, het 7e Flierefluiter Straatmuzikanten Festival. Mooi weer, gezelligheid en reuring in het centrum!

De winnaar van de Flierefluiter Bokaal én een geldprijs van euro 250 is Suikerbeest uit Arnhem. Strakke tempowisselingen, eigen teksten en muzikaliteit maakte indruk op de jury.

De 2e prijs is voor Bakkie PLEUR uit Leiden. Performance en muzikaliteit. We werden als toeschouwer meegenomen in de nummers. Zij ontvingen een geldprijs van euro 150.

Mark Indigo Music uit Leiden kreeg de 3e prijs, een geldbedrag van euro 100. Met een warme stem wist deze one man band, met leuke loops, de jury te overtuigen.

De HOED prijs ging naar Schering & Inslag. Met eigen teksten en passie werd het publiek enthousiast gemaakt. Tijdens het optreden op het podium gingen Rens van Renssen – Versteeg, Kristien van den Oever [ IkbenKhabbaz ] en André Troost met de pet rond en is er een flink geldbedrag opgehaald. Een aanmoediging om volgend jaar in de top 3 te komen. De heren zijn na het optreden bij Proto gaan eten en gaan dit niet investeren in een muziek workshop ?

De jury werd dit jaar gevormd door André Troost, [bedrijfstheatermaker Klantengek ], Rens van Renssen – Versteeg [vakleerkracht muziek, Mees Music en winnaar van Alphense Maestro 2022] en Astrid Korevaar [organisatie Flierefluiter Festival].

Voor nu één foto van de winnaar en de bokaal, gemaakt door Gea Zwart. Binnenkort meer foto’s en video’s op onze Facebook pagina.

De bloemen voor de winnaars zijn gesponsord door Bij Leen. Leen staat woensdag en zaterdag op de markt met bloemen en boeketten.

Deelnemers 2022