In Memoriam | Korsjan Punt

Vanavond, maandag 16 maart 2020, kregen wij het droeve bericht, dat ons toegewijd teamlid Korsjan Punt in de middag op 52-jarige leeftijd plotseling is overleden. Korsjan heeft zich een aantal jaren voor zowel De Alphense Talkshow en het Alphens Straatmuzikanten Festival ingezet.

Hij was niet alleen onze huisfotograaf, maar verzette ook veel werk achter de schermen. Op de redactievergaderingen van DAT had Korsjan een geheel eigen inbreng, gebaseerd op zijn levenservaring en naastenliefde. Hij deed graag met ons mee en hoorde bij ons bijzondere gezelschap. Voor het Alphens Straatmuzikanten Festival verzorgde Korsjan de contacten met de artiesten en de speelschema’s. Dat laatste vergde veel van zijn wiskundig inzicht en deed hij met verve. Met zijn vasthoudendheid inspireerde hij de groep. Op de dag zelf leefde hij zich uit als fotograaf, zijn grote hobby.

Wij gedenken Korsjan als een grote vriend van de De Alphense Talkshow en het Alphens Straatmuzikanten Festival. Met Korsjan is een stuk Alphense Talkshow verdwenen, maar hij zal toch bij ons blijven.

Het team van De Alphense Talkshow en het Alphens Straatmuzikanten Festival.

2 reacties

  1. We zijn heel blij met dit prachtige stuk over onze zoon Korsjan.
    Dank Carla Punt,moeder van Korsjan.

  2. Wat fijn om te lezen dat jullie zo positief zijn over het werk van onze broer Korsjan voor het Straat muzikanten festival! Fijn om te lezen!

Reacties zijn gesloten.